Seka Aleksić oblači pse u šanel odjeću

Glas Srpske
Seka Aleksić oblači pse u šanel odjeću

Dobro je poznato da Svetlana Seka Aleksić ne štedi na firmiranoj garderobi i najnovijim modelima svjetski poznatih kreatora, ali izgleda da pjevačica ne mari za troškove ni kada je riječ o njenim kućnim ljubimcima.

Naime, Cezar, Barbara, Sofija, Sara i Vivijan u svojim "ormarima" imaju kolekcije odjeće za pse koja košta čitavo bogatstvo!

Aleksićeva na svoj "Fejsbuk" profil svakodnevno postavlja fotografije kuca koje oblači u haljine, skafandere i pidžame, da bi ih dotjerane smjestila u krevece, koji su pravljeni za svakog ljubimca ponaosob.

Folkerka je očigledno oduševljena "šanel" kolekcijom, pa su tako modeli tog luksuznog francuskog brenda najčešći komadi odjeće za njene mezimce.

Seka je "opsjednuta" i asesoarima, tačnije ogrlicama koje psići nose oko vrata, te ih ima u svim bojama. No, odjeća i modni dodaci nisu jedino što Cezar, Barbara, Sofija, Sara i Vivijan dobijaju od svoje gazdarice - posteljina u njihovim krevecima takođe je firmirana!

Za razliku od malih Svetlaninih "princeza", pas njenog supruga Veljka Piljikića je pravi čuvar i ne nosi odijela niti mu se kupuju ovakve stvarčice. On je očigledno snažan na gazdu!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana