Savjeti za ljepotu Mirande Ker

Cosmopolitan.hr
Savjeti za ljepotu Mirande Ker

Ako želite blistavu kožu, kosu i odmorne oči, rješenje se krije u onome što pijete ujutru, tako barem tvrdi Miranda Ker.

Miranda svakog jutra pije šejk i tvrdi da je upravo on zaslužan za njen prepoznatljiv, blistavi izgled. "Sastojci šejka hidratiraju, hranljivi su, bogati vitaminima i mineralima", kaže lijepa manekenka.

Stručnjak za njegu ljepote Luis Tir kaže da i "obične" djevojke, koje nisu blagoslovene Mirandinom ljepotom mogu u veoma kratkom periodu vidjeti promjene na svom licu ukoliko počnu da se pridržavaju manekenkinog recepta.

"Ispijanje vitaminskog napitka je odličan način da počnete novi dan. Ovakvi šejkovi pozitivno utiču na probavu, odnosno na čišćenje organizma čime pozitivno utiču na imunitet" objašnjava Luis Tir koja savjetuje da je pored jutarnjeg šejka treba piti i dosta vode.

Ako želite da započnete jutro kao Miranda evo recepta koji je prelijepa manekenka objavila na svom blogu.

"Za jutarnji natitak koristim svježe iscijeđeno kokosovo mlijeko, kašičicu akai praha koji je izvor antioksidansa, godži bobice i spirulinu. Bitan sastojak je i sirovi kakao prah, koji ne sadrži nikakve hemikalije. Na kraju dodam još malo čia sjemenki koje su prepune kalcijuma i magnezijuma a obiluju i vlaknima", napisala je Miranda na svom blogu.

Ako vam Mirandin recept zvuči prekomplikovano, možete probati i sa jednostavnim šejkovima od sezonskog voća!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana