Satanistička crkva odgovorila na optužbe da je Ledi Gaga satanista

GS
Satanistička crkva odgovorila na optužbe da je Ledi Gaga satanista

Jedan korisnik Tvitera iznio je mnoštvo argumenata u prilog tome da je pop pevačica Ledi Gaga satanista.

Korisnik Tvitera Tomi Dži je iznio na svom profilu čak 31 (da, trideset jedan) argument kojim je pokušao da “dokaže” da je Ledi Gaga zapravo satanista, i da je to očigledno.

“Potrebno je otprilike tri sekunda da se na Guglu pronađe veza između Ledi Gage i satanizma. Neću da trošim vreme na to koliko simbolizma ima u njenim nastupima, već ću pokušati da vam otkrijem neke manje poznate stvari”, započeo je.

U sledećim objavama, Tomi Dži povezuje Ledi Gagu sa ispiranjem mozga, nazivajući je “marionetom Iluminata”, govoreći da je ona “idealan primjer pop zvezde koju kontrolišu Iluminati”.

Zatim napominje i kako neki njeni video-snimci imaju 720 miliona pregleda, što znači da ona kontroliše umove miliona ljudi, a njen um kontroliše neko drugi. Ima tu svega i svačega.

Bez obzira na to što su ove objave verovatno i zamišljene kao nešto što ne bi trebalo da se shvati previše ozbiljno, zanimljivo je, ipak, da se na Tviteru oglasila i Satanistička crkva.

“Potrebno je otprilike tri sekunde da se na Guglu otkrije kako ne postoji nikakva veza između onoga što si napisao i satanizma, pa nećemo da trošimo tvoje vrijeme kako bismo ti u 20 dijelova objasnili zašto zbog ovoga izgledaš kao neuki teoretičar zavjere”, napisali su oni na svom nalogu na Tviteru.

(B92)
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana