Sat sa Paris Hilton košta milion dolara

Glas Srpske
Sat sa Paris Hilton košta milion dolara

Bogatašice i trend seterke, sestre Paris i Niki Hilton, unuke vlasnika lanaca hotela "Hilton", za sat pojavljivanja na proslavi 16. rođendana mlade princeze sa srednjeg istoka, održanoj u Kanu, dobile su milion dolara.

- Niki i Paris su doletjele u Kan i za to su dobile milion dolara. Slavljenica je bila egzaltirana kada je vidjela da su sestre Hilton došle na njen rođendan - rekao je izvor blizak princezi.

Sestre Hilton su se, poslije pojavljivanja na slavlju koje su bogato naplatile, vratile na godišnji odmor na Ibici.

- Tek smo sletjele na Ibicu i ne mogu dočekati da zabava počne - napisala je Paris u nedjelju na svom "Tviter" profilu, prenose tabloidi.

Jedna od najkontroverznijih svjetskih bogatašica, koja je nedavno raskinula vezu sa Sajom Vejtsom, sa kojim je bila u vezi godinu, ne prestaje da privlači pažnju javnosti. Tako je nedavno, kako bi preboljela raskid, lumpovala sa osnivačem "Plejboja" Hjuom Hefnerom.

Američka starleta je blistala na zabavi u odjeći koja nikako ne priliči njenim godinama. Odjevena kao vilinska princeza, Paris je izgledala prilično smiješno. Ružičasti saten, perje, til, kao i maska, bili su zanimljivi samo njoj.

Paris Hilton i Saj Vejts, vlasnik noćnih klubova, počeli su da se zabavljaju u avgustu prošle godine, nedugo poslije njenog raskida sa Dagom Rajnhartom.

Iako je starleta nedavno izjavila da je pred prvu godišnjicu zabavljanja "veoma srećna" sa Vejtsom, par ipak nije proslavio godišnjicu.

- Saju je bilo teško da živi s njom uz medijsku pažnju i to je uzrok raskida. Nema tu drame, prijateljski su se dogovorili, jednostavno nije išlo - dodao je neimenovani izvor blizak pjevačici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana