Sat Kristininog nastupa košta milion dolara

Glas Srpske
Sat Kristininog nastupa košta milion dolara

Kako brzo zaraditi milion dolara, najbolje zna Kristina Agilera koja više, izgleda, ne bira gdje nastupa, ali zato i te kako vodi računa o tome koliko će biti plaćena.

Pjevačica je, prema pisanju zapadnih medija, milion dolara zaradila za jednočasovni nastup prošlog vikenda na zabavi povodom Noći vještica kod milionera Čarlsa Brandesa na njegovom imanju u San Dijegu. Kristini Agilera su, uz to što je bila plaćena 16.666 dolara po minutu, plaćeni i putni troškovi, garderoba i druge potrepštine važne za nastup. Izvor blizak Brandesu demantovao je priču o honoraru od milion dolara za sat i rekao da je Agilera dobila "samo" 500.000 dolara, dok američki mediji pišu da je preostalih pola miliona pjevačica dobila kao bakšiš. Kristina je zbog debakla albuma "Bionik" otkazala svjetsku turneju, a trenutno je u centru pažnje zbog razvoda. I to nije sve što se dešava oko Agilere jer DJ Samanta Ronson, poznata i kao bivša djevojka glumice Lindzi Lohan, navodno se na sva usta hvali prijateljima da je uživala u lezbijskom seksu utroje sa Kristinom prije nego što je ova objavila da se razvodi. Sudeći prema priči muzičkog Samantinog producenta Merlona Dejvida, Sem je za Kristinu rekla da je "napaljena kao brucošica" nakon što je s njom upražnjavala "ménage et trois". Vrući susret dogodio se u Meksiku prošlog mjeseca, ali on, navodno, nije uzrok raspada braka pjevačice i Džordana Bratmana.

- Džordan nikada nije bilo volio to što Kristina voli djevojke, ali je mislio da će im to pomoći da održe brak - kazao je Marlon za britanski "San".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana