Saši Popoviću pogoršano zdravstveno stanje

GS
Saši Popoviću pogoršano zdravstveno stanje

Danas počinje snimanje nove sezone "Zvezda Granda", a Saša Popović biće odustan sa snimanja.

Naime, Saša Popović će biti odsutan na snimanju nove sezone popularnog muzičkog takmičenja “Zvezda Granda”, kako je Đorđe David otkrio zbog trenutnog zdravstvenog stanja.

– Saletovo trenutno zdravstveno stanje je takvo da se neće pojaviti danas, ali očekujemo da će vrlo brzo da dođe. On je cijelu sezonu pripremio maestralno, spakovao je sve emisije i očekujemo da će se vrlo brzo pojaviti na snimanju – rekao je Đorđe David.

Umjesto Saše Popovića moderator će biti Voja Nedeljković, a iza scene će ga mijenjati Milan Mitrović.

Ono što je novina jeste da će pjevač Dragan Kojić Keba biti novi član žirija ovog muzičkog takmičenja.

– Možda su mi Zvezde Granda i nedostajale, radujem se nekom novom druženju – rekla je Marija, pa izrazila svoje nezadovoljstvo, stanjem na muzičkoj sceni.

– Postoje sistemske greške, koje bi trebalo da se iskoriste, nekim ljudima bi trebalo trajno da se zabrani da se bave ovim poslom, a vi da ih emitujete i da nam ih plasirate, da naša djeca to uče i upijaju, to je mnogo ozbiljnija tema. Balkanska muzika nikada nije bila više u s**nju – rekla je ona.

Marija je otkrila i da joj se sistem vrijednosti u Srbiji ne dopada.

– Mi nemamo sistem vrijednosti. Potpuno je pogrešan, mene kao majku to uopšte ne raduje, pošto ono što nam djeca, uče, slušaju, gledaju, čime ih uče, doslovno jedan horor film – rekla je Šerifovićka, pa prokomentarisala određene svoje kolege.

Podsjetimo, danas počinje snimanje 18. sezone “Zvezda Granda”.

Nakon dvomjesečne ljetnje pauze, ekipa muzičkog šou programa ponovo se okupila u Grandovom studiju na Košutnjaku, a čuvena sedmorka naći će se u sudijskoj i mentorskoj stolici i birati nove mlade nade.

Kako je Saša Popović i najavio pred završetak prošle sezone, gledaoce od ovog septembra očekuju brojne novine.

Kreativni direktor je tokom ljeta najavio sasvim novi sistem funkcionisanja u takmičenju, ali i druge brojne novine koje će obradovati gledaoce “Zvezda Granda”, prenosi Blic.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana