Saša Popović tuži Milana Stankovića

Glas Srpske
Saša Popović tuži Milana Stankovića

Direktor "Granda" Saša Popović šokiran je novonastalom situacijom zbog javnog nastupa Milana Stankovića bez znanja "Granda" te je hitno sazvao sastanak da bi donijeli odluku o daljim postupcima prema pjevaču. S obzirom na to da Milanov ugovor, koji je potpisao na pet godina, ističe 2012., javnim nastupom bez znanja "Granda" prekršio je jednu od tačaka, što može debelo da ga košta.

- Popović je bio van sebe kada je čuo šta mu je Milan uradio iza leđa i odmah je okupio ljude iz upravnog odbora "Granda" i pravnike da se konsultuju o podizanju tužbe. Da stvar bude gora, Milanovo pojavljivanje u "Amidži šouu" je već bilo dogovoreno i sve je teklo po planu da se pjevač vrati "Grandu", zato će mu sada biti zatraženo da isplati svaki dinar koji su čelnici ove produkcije uložili u njegovu karijeru - kaže izvor blizak Popoviću.

Milan je godinu dana odbijao nastupe koje mu je zakazivao "Grand", ali sada je odlučio da se vrati na scenu novim singlom, o čemu čelnici njegove matične kuće nisu bili obaviješteni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana