Šarliz Teron ostavila Stjuarta Taunsenda

Glas Srpske
Šarliz Teron ostavila Stjuarta Taunsenda

Južnoafrička "oskarovka" Šarliz Teron (34) raskinula je sa irskim glumcem Stjuartom Taunsendom, sa kojim je skoro deceniju bila u vezi, javio je Mondo.

Šarliz i Stjuart upoznali su se na snimanju trilera "Trapped" 2001. godine. Više puta su isticali da još ne planiraju brak ili djecu, ali je glumac ljepotici poklonio dragocjeni prsten iz viktorijanskog doba, koji je ona uvijek nosila.
- Nikada ga ne skidam, jer mi ga je Stjuart poklonio kao simbol naše ljubavi - rekla je glumica u jednom intervjuu. Međutim, na prošlonedjeljnom teletonu za Haiti, uslikana je bez prstena, a nije ga nosila ni nekoliko dana kasnije na proslavi rođendana svoje majke Gerde.
Par je raskinuo tokom odmora u Meksiku, piše "Dejli mejl".
- Šarliz je shvatila da su poslije devet godina postali kao brat i sestra. Stjuartu je raskid slomio srce, ali ona je bila neumoljiva - rekao je izvor blizak paru.
Navodno, jedan od razloga za nesuglasice bila je i činjenica da karijera Teronove cvjeta, dok Taunsendu nikako da krene na filmu. Glumac je igrao u filmovima "Kraljica prokletih" i "Liga izvanrednih yentlmena", ali ga je najviše pogodilo to što je poslije nekoliko dana snimanja izgubio ulogu Aragorna u trilogiji "Gospodar prstenova". Zamijenio ga je Vigo Mortensen, jer su producenti mislili da Taunsend izgleda previše mlado za tu ulogu.
Portparol Šarliz Teron nije dao komentare na vijest o razlazu para.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana