Sara uzrok svađe u Realu

Glas Srpske
Sara uzrok svađe u Realu

U pozadini netrpeljivosti između Kristijana Ronalda i većine igrača u Real Madridu stoji njegov sukob sa Ikerom Kasiljasom.

Sve je počelo poslije komentara Kasiljasove djevojke Sare Karbonero koja od ove godine prati Real i Žozea Murinja za potrebe Berluskonijeve TV imperije. U jednoj emisiji u septembru rekla je da je Kristijano Ronaldo "sebičnjak". Iako je kasnije probala da se izvuče konstatacijom da je to posljedica njegove želje da bude što bolji na terenu, izgleda da je ovaj ispad poremetio stvari u Realu. Ronaldo je bio veoma ljut i tražio je da mu se u ime Sare Karbonero izvini njen momak, Iker Kasiljas. Ovaj je to i učinio, ali su odnosi zahladnjeli.

Predsjednik Madriđana Florentino Perez organizovao je čak i sastanak, na kome je pušten snimak sporne izjave, a igrači su upozoreni da lične razmirice ostave po strani. Doduše, mediji u Španiji tvrde da je tada iznio i mišljenje da je Ronaldo u pravu. To je okrenulo ekipu protiv Ronalda. Kasiljas je lider u svlačionici, većina igrača ga vidi kao neprikosnoveni autoritet, a ponašanje Portugalca im ide na živce. Pogotovo jer stariji igrači smatraju da svojim ponašanjem stvara dodatan pritisak na ekipu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana