Sara Džesika plače zbog Seksa i grada

Glas Srpske
Sara Džesika plače zbog Seksa i grada

Iako je reditelj Majkl Patrik King uoči prikazivanja "Seksa i grada 2" najavio da od trećeg dijela možemo da očekujemo "Seks i grad 3" u kojem će "nakit letjeti oko nas te ćemo se izmicati letećim cipelama", to se neće ostvariti.

Naime, i službeno je potvrđeno da zbog fijaska koji je doživio drugi nastavak filma, nikome ne pada na pamet da troši novac na još jedan nastavak. Jedna od četiri glavne zvijezde filma Sara Džesika Parker navodno je ovu vijest jako teško primila - u suzama.

Da trećeg nastavka, ipak, neće biti počelo je da se šuška još prije 30 dana. Tada je objavljeno da su finansijeri "Seksa i grada 2" nezadovoljni prodajom karata za nastavak priče o četiri slavne Njujorčanke.

- Postojalo je veliko interesovanje za "Seks i grad" i planirano je snimanje trećeg nastavka, ali poslije ovih brojki, čini se da više ništa od toga neće biti. Iz ove priče smo izvukli maksimalno koliko smo mogli i gledaoci to znaju - naveo je izvor blizak filmskoj ekipi koja je radila na seriji i dva filmska izdanja "Seksa i grada".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana