Sara Džesika lansira kolekciju cipela

Agencije
Sara Džesika lansira kolekciju cipela

Zvijezda hit serije "Seks i grad" Sara Džesika Parker odlučila je da sljedeće godine lansira svoju liniju cipela koje je kreirala u saradnji sa direktorom kompanije "Manolo Blanik".

Holivudska glumica je postala sinonim za brendirane cipele, posebno one sa vrtoglavom potpeticom, zahvaljujući ulozi Keri Bredšo, zaljubljenice u "Blanikovu" obuću, u popularnoj seriji pa nikoga ne čudi što je sada odlučila da lansira vlastitu kolekciju. Nova linija cipela, koje će nositi inicijale Sare Džesike Parker, biće praćena kolekcijom tašni i mantila, a u kreiranju svih navedenih proizvoda glumici pomaže Džordž Malkemus, čelnik kompanije "Manolo Blanik".

- Pomalo ludo, ali mislim da su ljudi to očekivali od mene, posebno zbog Keri Bredšo. Biće to nove kombinacije boja koje se rijetko sreću, prelijepe kombinacije za koje ćete poželjeti da ih imate u svom ormanu - kazala je Parker u izjavi za časopis "Vog".

Ona je dodala da će tašne biti inspirisane modom 1970-ih i 1980-ih godina.

Kolekcija "SJP" će se prodavati, zasad, isključivo u Americi, a cijene će se kretati od 200 dolara za baletanke do 700 dolara za tašne. Prema pisanju londonskog "Telegrafa", ovo nije prvo glumičino flertovanje sa svijetom mode. Sara Džesika Parker je jedno vrijeme bila predsjednik i kreativni direktor modne kuće "Halston heritejdž", poznate po tome što oblači veliki broj holivudskih zvijezda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana