Sandra Bulok ostavila muža zbog prevare

Glas Srpske
Sandra Bulok ostavila muža zbog prevare

Oskarovka Sandra Bulok otkazala je pojavljivanje na londonskoj premijeri filma "The Blind Side" zbog bračnih problema i iselila se iz kuće koju dijeli sa mužem Džesijem Džejmsom, objavili su američki mediji.


Neimenovani izvor rekao je časopisu "Pipl" da se glumica iz kuće na jugu Kalifornije iselila u ponedjeljak.

Model za tetovaže Mišel Makgi, poznatija kao Bombšel, izjavila je listu "In tač vikli" da je bila u višemjesečnoj vezi sa Džesijem Džejmsom dok je Sandra Bulok 2009. snimala film "The Blind Side"

Veza je, kako je ispričala, počela kada je Džejmsu poslala zahtjev za prijateljstvo na jednoj društvenoj mreži na internetu, nadajući se da će nastupiti u njegovoj televizijskoj emisiji. Mišel Makgi kaže da je vjerovala da je Džejms razveden.

- Nikada se ne bih zbližila sa njim da sam mislila da je oženjen - tvrdi Mišel.
Bulokova je u srijedu izdala saopštenje u kojem je navela da putovanje u Londonu otkazuje "iz neočekivanih privatnih razloga".

Sandra i Džejms upoznali su se 2004. na snimanju njegove emisije "Monster Garage" televizije Diskaveri. Vjenčali su se godinu kasnije, u julu 2005. na ranču nedaleko od Santa Barbare u prisustvu 300 gostiju.

Kraljica tetovaža i starleta Bombšel ispričala je da je sa mužem Sandre Bulok imala divlji seks tokom 11 mjeseci.
Ona dodaje da joj je Džejms tvrdio da više nije sa Sandrom u braku. Ljubavnici su se nalazili najmanje dva puta sedmično i to u kući u kojoj Džejms dijeli bračni krevet sa Sandrom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana