Šaman koji ženi norvešku princezu tvrdi da je ustao iz mrtvih

GS
Šaman koji ženi norvešku princezu tvrdi da je ustao iz mrtvih

Norveška princeza Marta Luiz uskoro će na prekrasnom fjordu u svojoj rodnoj zemlji stati pred oltar i izreći sudbonosno "da" svom zaručniku, šamanu Dureku Veretu.

Iako na prvu nisu bili uz nju, na vjenčanju će prisustvovati i cijela norveška kraljevska obitelj.

- Uzbuđeni smo što se Durek Veret pridružio obitelji i veselimo se proslavi velikog dana s njima. Želimo Marti i Dureku sve najbolje, rekli su norveški kralj i kraljica u izjavi.

U pozivnicama je navedeno i kako fotografisanje svadbe neće biti dopušteno, ali i kako će na vjenčanju mladence i goste zabavljati popularna grupa Blek Ajd Pis. Takođe, šuška se da bi zbog njihovog vjenčanja u Norvešku mogao doći i muzičar Stivi Vonder.

Inače, 52-godišnja princeza Marta je 2022. godine zbog veze sa šamanom odlučila napustiti svoje mjesto radne članice kraljevske obitelji, ponajviše zbog nesuglasica njene obitelji s kontroverznim stavovima njenog budućeg supruga.

On sebe deklariše kao biseksualnu osobu, a mišljenja je da djeca dobijaju rak ako su nesretna i nezadovoljna.

Takođe, holivudski guru, koji sebe opisuje kao "šamana 6. generacije" - tvrdi da je uskrsnuo iz mrtvih i da je predvidio napade 11. septembra u Sjedinjenim Državama dvije godine prije nego što su se dogodili.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana