Salma Hajek prkosi godinama izgledom u bikiniju: Izdanje dostojno naslovnice

GS
Foto: Tanjug/AP

Salma Hajek sa svojim pratiocima na Instagramu podijelila je fotografije s odmora, a na snimcima na kojima pozira bez šminke i u dvodijelnom kupaćem kostimu ponovo je iznenadila izgledom koji prkosi njenim godinama.

Meksičko-američka glumica objavila je nekoliko fotografija na kojima u žutom bikiniju pozira uz okean, a svojim obožavateljima priznala je da se zahvaljujući tome osjeća "obnovljeno".

"Svaki put kada želim da se osjetim obnovljenom, skočim u okean", napisala je uz objavu.

 

Njen nevjerovatan izgled u 56-godini ne prestaje da zadivljuje javnost, zbog čega je dobila niz komplimenata, a američka producentica Heder Peri zaključila da je ovo izdanje dostojno naslovnice Sports Illustrated magazina.

Hajek je ranije otkrila tajni sastojak koji je zaslužan za njen mladolik izgled u šestoj deceniji života, prenosi Kliks.

"Koristim ekstrakt kore tepezkohuite stabla, koji se u Meksiku koristi za liječenje opekotina zato što u potpunosti regeneriše kožu. U Sjedinjenim Američkim Državama ga niko ne koristi", rekla je za magazin Elle. Dodala je da ga je donijela u jednu laboratoriju u Americi i da su istraživači bili iznenađeni pozitivnim rezultatima.

"Upitali su se kako je moguće da ga niko ne koristi. Zahvaljujući ovom ekstraktu nemam potrebu za botoksom niti filerima", kazala je tada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana