Salma blista i u petoj deceniji života

Agencije
Salma blista i u petoj deceniji života

Glumica Salma Hajek napunila je punih 50 godina, ali sudeći po njenom izgledu i stavu, godine joj zaista ne mogu ništa. Ona izgleda fantastično, a tokom svoje decenijske karijere je, osim priznanja za sjajnu glumu, dobijala i ona za savršen izgled.

Salma Hajek rođena je 2. septembra 1966. godine u gradu Koacakoalkos, država Verakruz, Meksiko. Škola je nije zanimala, pa je riješila da je napusti i posveti se glumi. Iako su njeni roditelji negodovali, ona je ipak krenula putem svog sna.

I pored lošeg engleskog, Salma se 1991. godine seli u Los Anđeles kako bi studirala glumu kod Stele Adler, nadajući se da će tako sebi otvoriti vrata veličanstvenog Holivuda. Primjećuju je reditelj Robert Rodrigez i njegova žena, producent Elizabet Avelan, i daju joj šansu koja joj je bila potrebna u filmu "Desperado" iz 1995. godine, u kom je glumila sa Antoniom Banderasom. 

Uspjeh je nastavila kratkom, ali nezaboravnom ulogom u filmu "Od sumraka do svitanja". Tokom 2000. dobija ulogu pored Benisija del Tora u filmu "Putevi droge". U to vrijeme Hajekova osniva producentsku kompaniju "Ventanarosa", preko koje producira filmove i TV projekte. Danas je jedan od najuticajnijih filmskih radnika na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana