Šakira raskinula sa predsjednikovim sinom

Glas Srpske
Šakira raskinula sa predsjednikovim sinom

Najpoželjnija kolumbijska pjevačica ponovno je slobodna. Poslije 11 godina završena je veza između Šakire i Antonija de la Rue, najstarijeg sina bivšeg argentinskog predsjednika.

Kako pišu strani mediji, Šakira i Antonio svoju vezu okončali su još u avgustu 2010. godine, a sada su prekid i službeno potvrdili.

Osim što su bili ljubavnici, Šakira i Antonio bili su i poslovni partneri, a kako kažu, odluku o prekidu veze donijeli su obostrano.

- Tokom gotovo 11 godina veze voljeli smo jedno drugo veoma duboko, brinuli se jedno za drugo te bili jedni uz drugo. Tih 11 godina bile su najljepše godine u našim životima. Zahvaljujući ljubavi i poštovanju koje smo gajili jedno prema drugom, bili smo odlični ljubavnici i partneri - stoji u izjavi koju su Šakira i Antonio napisali za javnost.

Uprkos ovim potvrdama, pjevačica i sin bivšeg argentinskog predsjednika istakli su da je njihov prekid samo privremen.
- Mi ćemo i dalje sarađivati kao partneri, razvijati zajedničke poslovne projekte, sarađivati i biti u stalnom kontaktu. Naše prijateljstvo i razumijevanje jednog za drugo je neuništivo - zaključio je, sada već, bivši par.

Pjevačica je ranije dovođena u vezu sa teniserom Rafaelom Nadalom i fudbalerom Barse Žerardom Pikeom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana