Šakira poručila bivšem:“Nećeš dobiti sto miliona dolara”

Agencije
Šakira poručila bivšem:“Nećeš dobiti sto miliona dolara”

Kolumbijska pjevačica Šakira poručila je bivšem ljubavniku Antoniju de la Ruiju da neće dobiti sto miliona dolara koliko traži na sudu.

Naime, popularnu pjevačicu Šakiru tužio je bivši menadžer i dečko Antonio de la Rua za 100 miliona dolara, jer je ona prestala da mu uplaćuje dio svojih prihoda nakon što su raskinuli.

De la Rua tvrdi kako je upravo on zaslužan za uspon pjevačice tokom njihove jedanaestogodišnje ljubavne veze. Nakon razlaza, Šakirin bivši ljubavnik tužio je pjevačicu na sudu u Njujorku tražeći 100 miliona odštete.

Par je počeo da se zabavlja 2000. godine, a Šakira ga je zamolila da on kontroliše ''njen biznis''.

On je u tužbi naveo da je pomogao Šakiri da zaradi “desetine miliona dolara” tokom turneja, dok je bio njen menadžer i da joj je obezbjedio ugovor vrijedan 300 miliona dolara sa “Lajv nejšnom”.

Međutim, u dokumentima koje je odbrana predočila sudiji, može se jasno vidketi da je Šakira već bila svketska zvijezda te 2000. godine kad je upoznala Antonija.

Odbrana takođe navodi da je De la Rua Šakiru savjetovao u nekim odlukama, ali da nikad nije bio njen agent niti su imali međusobni ugovor vezan za karijeru sadašnje djevojke fudbalera Barselone Žerarda Pikea sa kojim je u januaru dobila sina Milana.

Šakira je rekla da jedino ima ugovor iz 2006. godine da, ukoliko se raziđu, svako zadržava svoje stvari i ono što su zaradili. Pjevačica traži od De la Rue da odmah povuče, kako je rekla, neutemeljenu tužbu!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana