Šakira otkrila tajnu vitke linije

Agencije
Šakira otkrila tajnu vitke linije

Pop zvijezda Šakira (36) otkrila je tajnu svojih trbušnjaka kojima se diči samo nekoliko mjeseci pošto je rodila sina.

Iako je prije samo sedam mjeseci sa fudbalerom Žerarom Pikeom dobila sina Milana, popularna pjevačica se fotografisala za "Self" magazin i pokazala savršenu figuru. Ova kolumbijska ljepotica bila je u strahu da će poslije porođaja ličiti na šar-peja, a da joj se strahovi nisu obistinili može se vidjeti na naslovnici "Self" magazina. Pjevačica je otkrila i tajnu njene vitke linije - naime, ona je tokom trudnoće pet puta sedmično išla na časove zumbe. Šakira inače planira da objavi novi album u novembru, čije je snimanje morala da odgodi zbog trudnoće.

Pjevačica je rođena 2. februara 1977. u Kolumbiji, a Šakira na arapskom znači "graciozna žena". Kćerka je Kolumbijke i Libanca, a porijeklo joj se kasnije odrazilo i na pjesme i muziku.

Sa 13 godina Šakira je snimila prvi album koji se zvao "Magia", i već tada se pokazao njen talenat i umijeće u muzici. Taj album je bio kompilacija njenih pjesama koje je napisala u periodu od 8. do 13. godine. Na nacionalnom takmičenju talenata nastupala je kad je imala deset godina, a poslije tog albuma izabrana je da predstavlja svoju zemlju na festivalu u Španiji. Ali pošto je bila mlađa od 16 godina nije nastupala kao takmičar. Poslije toga je objavila svoj drugi album pod nazivom "Peligro". Šakira je osvojila mnogo nagrada, među kojima se nalazi i nekoliko "Gremija". Ona je svoje pjesme objavila na četiri jezika, među kojima je i engleski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana