Šakira: Majčinstvo je lijepo i teško

Agencije
Šakira: Majčinstvo je lijepo i teško

Naslovnu stranu modnog magazina "Elle" za jul 2013. krasi Šakira. Ova 36-godišnja ljepotica iskreno je progovorila o vezi sa Žerarom Pikeom, kao i o majčinstvu.

Iako je prije nekoliko mjeseci rodila svog sina Milana, Šakira izgleda odlično. Vitka, mršava i neodoljivo seksi smiješi se sa naslovne strane modnog magazina "Elle". Ali osim lijepih fotografija, Šakira je čitaocima ovog magazina poklonila i veliki intervju u kojem se raspričala o ljubavi i roditeljstvu.

- Pike i ja imamo svoj svijet, to je zdravo za našu vezu. Znam da je sa mnom jer me voli, a ne zbog interesa. Ljubav nas ujedinjuje. Ništa mu drugo ne mogu ponuditi osim sebe - rekla je lijepa pjevačica o svom partneru.

Puno oštrija i iskrenija Šakira je bila o pitanju majčinstva.

- Mislim da ću to raditi do kraja života. Neki majčinstvo doživljavaju jako idilično, ali to je i mučenje. U stvari je i prijatnost i bol u jednom - kaže Šakira.

Međutim, Šakira je ipak stigla da obavlja i svoj posao. Osim što snima novi album, učestvuje kao član žirija u šouu "The Voice ".

Šakira je rođena 2. februara 1977. godine u Kolumbiji. Njeno ime na arapskom znači "graciozna žena". Prvi album snimila je sa 13 godina. Osvojila je brojne nagrade među kojima se nalazi i nekoliko "Gremija".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana