Šakira igra u kući fudbal sa Pikeom

G.S.
Šakira igra u kući fudbal sa Pikeom

Megapopularna kolumbijska pjevačica Šakira odavno puni i sportske novinske stupce zbog romanse sa fudbalerom Barselone i španske reprezentacije Žerarom Pikeom.

Tim povodom ona je dala intervju za sajt Svjetske fudbalske federacije (FIFA), u kojem je priznala da često kod kuće voli da "odigra koji pas" sa svojim izabranikom.

- Bolje mi ide pjevanje od igranja fudbala! Žerar često kod kuće pokuša da mi doda loptu, ali se još uvijek ne snalazim najbolje. Sve je stvar napornog rada - rekla je Šakira.

Ona dodaje da je na primjeru Pikea uvidjela koliko je teško biti profesionalni sportista.

- Mišljenja sam da je mentalna snaga najvažnija. Biti sportista, u ovom slučaju fudbaler, jako je stresan posao. Ne radi se samo o trčanju i šutiranju lopte, kao što mnogi misle. Shvatam ja da se on bavi poslom koji zahtijeva mnogo odricanja, discipline, posvećenosti, timskog rada, što je dosta drugačije od onoga što ja radim. Upravo zbog toga se trudim da imam razumijevanja i podržim ga u svemu što radi. Ipak, često se sa utakmice vrati krvaviji nego da je išao u rat, kao da je vojnik. Valjda zato Katalonci zovu Barsu "više od kluba" - objašnjava kolumbijska ljepotica i poručuje da sada ima strpljenja da odgleda cijelu utakmicu, čak i ako Pike ne igra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana