Šakira i Pike su djeci dali srpska imena i godinama se svi pitaju zašto: Evo koji je pravi razlog za to

GS
Šakira i Pike su djeci dali srpska imena i godinama se svi pitaju zašto: Evo koji je pravi razlog za to

Šakira i Pike su već mjesecima glavna tema u medijima, neprestano se o njima piše, a i o njihovoj djeci.

Strani sajtovi su već pisali o djeci, a mnoge posebno interesuje kako izgleda porodična dinamika nakon razvoda slavnog para. Iako se malo zna o Šakirinim i Pikeovim sinovima, njihova srpska imena od rođenja intrigiraju domaću javnost, a evo nekoliko teorija o tome zašto je ovaj slavni par djeci dao baš pravoslavna imena.

Stariji Milan, rođen je u januaru 2013. godine, a mlađi Saša dve godine kasnije i od tada je posebnu pažnju kod nas privuklo to što je slavni par za svoju decu odabrao pravoslavna imena, a postoji nekoliko teorija o tome zašto su se za to odlučili.

Pojedinci tvrde da je Šakirin otac Vilijan Mebarak Čadid rođen u Libanu, katolik po rođenju, zapravo potomak jednog pravoslavnog Makedonca.

Drugi, pak, imaju drugačije tvrdnje. Prema njima, pevačicin otac je odrastao u gradu Zale u Libanu, gde su većinu stanovništva činili pravoslavni Grci i Sirijci koji su veoma uticali na Vilijana i njegovu ćerku.

Pjevačica je nedavno uhvaćena dok je šetala Barselonom sa sinovima Milanom i Sašom. Držala ih je nežno za ruke i u par navrata tešila dok je i sama izgledala utučeno i zamišljeno. Dok se ona brine za djecu, Žerard Pike je viđen kako se provodi i ljubaka s misterioznom plavušom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana