Šakil ONil - Zovite me crni Majkl Čavić

Glas Srpske
Šakil ONil - Zovite me crni Majkl Čavić

Zvijezda NBA ekipe, Klivlend Kavalirsa, legendarni Šakil O'Nil bio je domaćin najbržem plivaču današnjice Majklu Felpsu, u svom rijaliti šou programu "Šek protiv...".

Mjesto okršaja dvojice slavnih sportista bio je Felpsov rodni grad Baltimor. U prvoj trci, gorostasni centar je bio brži, ali je pri tome imao "malu" prednost, on je trebalo da prepliva duplo kraću dionicu od višestrukog olimpijskog i svjetskog šampiona. Nedugo zatim, Felps mu se revanširao na nešto dužoj razdaljini, pa je pobjednika odlučila treća, posljednja trka, u kojoj su oba takmičara skinula odijela i u bazen uskočili u kupaćim gaćicama.

U veoma dramatičnoj trci, poput onih između Milorada Čavića i Amerikanca u Pekingu i Rimu, Šek je vodio većim dijelom, ali je Felps, baš kao na Olimpijskim igrama u Pekingu, u posljednjim metrima potvrdio nadimak Akvamen.

- Od sada me zovite crni Majkl Čavić - bilo je prvo što je rekao Šek po izlasku iz bazena, aludirajući na srpskog plivača, a voditelji programa ispravili su ga podsjećajući da je riječ o Miloradu, a ne o Majklu. Ipak, jasno je bilo na koga je mislio nekadašnji centar Orlanda, Lejkersa, Majamija i Feniksa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana