Sajrusova ne želi više na crveni tepih

Agencije
Sajrusova ne želi više na crveni tepih

Pjevačica Majli Sajrus već mjesecima nije kročila na crveni tepih bilo kakvog javnog događaja, a ako je suditi prema nedavnom intervjuu koji je dala za magazin "El", više je ni na jednoj premijeri nećemo gledati.

- Morala sam da se pojavim na premijeri filma "A Very Murray Christmas", ali više nikada neću biti na crvenom tepihu. Zašto bih ja bila na tepihu crvene boje, kada ljudi u svijetu gladuju? Zato što sam "bitna"? Zato što sam "poznata"? To jednostavno nisam ja. Za mene je to poput skeča i parade kiča, kao "Zoolander" - rekla je pjevačica.

Ova njena izjava oduševila je veliki dio javnosti, ali i njene fanove. Za one koje ne znaju, premijera filma "A Very Murray Christmas" održana je čak 4. decembra prošle godine, pa je očigledno da se Sajrusova pridržava svoje odluke.

Međutim, to nikako ne znači da se stidi kamera. Štaviše, svakodnevno objavljuje fotografije na društvenoj mreži "Instagram", ali priznaje da ne planira da otvori i "Snepčet" profil.

- Ne znam kako da ga koristim. Osjećam se kao staromodna bakica, jer ne pratim te nove trendove - rekla je Sajrusova kroz smijeh.

Iako je često umjela da šokira svojim neprimjerenim ponašanjem, njeni fanovi su se složili da ih je oduševila ovakvim odgovorima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana