Sajentolozi pronašli djevojku za Kruza

Agencije
Sajentolozi pronašli djevojku za Kruza

Poslije tračeva da se Tom Kruz poslije razvoda od Kejti Holms udaljio od Sajentološke crkve, holivudski glumac je na gala večeri ove kontroverzne sekte proveo veče u društvu mlade djevojke koja takođe pripada ovoj crkvi, javile su agencije.

Tom Kruz je bio počasni gost na raskošnoj večeri koju je organizovao njegov kum i vođa Sajentološke crkve Dejvic Miskavig.

Svojim pojavljivanjem na večeri, Kruz je demantovao sve tvrdnje da je spreman da se odrekne vjere zbog Kejti Holms i Suri.

Glumac je, inače, otkazao sva snimanja na filmu "All džou need is kill", da bi prisustvovao ovoj večeri, organizovanoj u britanskom sjedištu crkve.

Oko 2.500 gostiju platilo je do 2.000 evra kako bi uživalo u društvu holivudske zvijezde na 28. tradicionalnoj sajentološkoj gala večeri.

- Tom je bio u društvu djevojke kratke crne kose obučene u crvenu baršunastu haljinu. Sjedio je za stolom u VIP zoni, a mnogi su mu gosti poslije večere prišli i rukovali se s njim - rekao je jedan gost.

- Izgledao je kao da se osjeća prijatno u društvu, kao da je kod kuće i vedro je ustao da bi zajedno sa ostalim gostima otpjevao sajentološku himnu. Otišao je malo ranije nego ostali gosti - ispričao je čovjek koji je prisustvovao večeri.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana