Šaja Labaf najisplativiji glumac

Glas Srpske
Šaja Labaf najisplativiji glumac

U ovim kriznim vremenima američka filmska industrija vjerovatno je jedina koja ne mora posebno da pazi na svaki dolar, jer zarade sve češće prelaze iznose od milijardu dolara. Praksa isplaćivanja 20 miliona dolara po filmu i dalje je odlika najvećih, ali mnogi su se iznenadili vidjevši najnoviju Forbsovu listu, na kojoj se ne nalazi uobičajeni krem (Tom Henks, Anđelina Džoli, Tom Kruz, Bred Pit...).

Šaja Labaf se već dvije godine zaredom nalazi na vrhu liste najisplativijih glumaca, a ove godine to je postigao zahvaljujući četvrtom Indijani Džonsu i drugim transformersima.

Bartonova "Alisa" drugu na listu je strpala glumicu En Hatavej, koja se, osim u ovom filmu, pojavila i u relativno uspješnoj niskobudžetnoj komediji "Bride Wars".

Danijela Redklifa, kojeg je teško zamisliti u bilo čemu osim u "Hariju Poteru", zapalo je treće mjesto, a Roberta Daunija četvrto.

Zahvaljujući "Benjaminu Batonu" i "Robinu Hudu", Kejt Blanšet zauzela je peto mjesto. Pravo je iznenađenje da se Dženifer Aniston našla na listi, jer malo se ko može prisjetiti kada je posljednji put vidio u nekom hitu. Omiljena glumica sredovječnih žena, Meril Strip već je godinama jedna od najsigurnijih holivudskih investicija, pa se našla na sedmom mjestu.

Džoni Dep, jedan od onih glumaca koji zarađuju mnogo više od velike većine, na osmom je mjestu, a Nikolas Kejdž na devetom.

Sara Džesika Parker, glumica koja u bilo čemu što nije "Seks i grad" tragično propada, nalazi se na desetom mjestu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana