Sada i zvanično: Razvode se Dženifer Lopez i Ben Aflek

Telegraf
Sada i zvanično: Razvode se Dženifer Lopez i Ben Aflek

Holivudske zvijezde Dženifer Lopez i Ben Aflek razvode se nakon dvije godine braka, piše "BBC".

Lopez je podnijela zahtjev za razvod u utorak u Višem sudu okruga Los Anđeles, prema sudskim dokumentima u koje je imao uvid "BBC".

Par, koji su tabloidi prozvali "Benifer", zvanično se vjenčao u Las Vegasu u julu 2022. godine, a sljedećeg mjeseca održali su veću svadbenu ceremoniju u Džordžiji.

Njihova romansa počela je nakon što su se upoznali dok su radili na setu kriminalističkog filma iz 2003. godine "Gigli". Prvobitno su planirali da se vjenčaju te godine, ali su prekinuli svoju vezu početkom 2004.

Skoro dvije decenije kasnije, obnovili su svoju vezu.

"Ljubav je prelijepa. I ispostavilo se da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina strpljiva," rekla je Lopez 2022. godine nakon što je najavila vjenčanje u Las Vegasu.

"BBC" je kontaktirao njihove predstavnike za komentar.

Sudski dokument u slučaju navodi da Lopez ili njen advokat moraju obavijestiti Afleka kopijom njenog zahtjeva za razvod braka.

Medijski izvještaji ukazuju na to da Lopez, koja je pravno promijenila prezime u Aflek, nije navela nikakve detalje o predbračnom ugovoru u svom zahtjevu za razvod.

Dokument podnijet Višem sudu u Los Anđelesu u ovom slučaju navodi da i Lopez (55) i Aflek (52) moraju podijeliti finansijske informacije, uključujući svoje trenutne prihode, troškove, imovinu i dugove.

Dokument navodi da su oboje obavezni da objelodane sve promjene u svojim finansijama "dok se ne postigne konačan dogovor o svim finansijskim pitanjima u slučaju."

Sud je dao Lopez 60 dana da podnese finansijski izvještaj, a Aflek će imati još 60 dana nakon što ona dostavi svoje informacije da uradi isto.

Podnesak navodi da, ukoliko bilo ko od njih ne prijavi ili ne ažurira finansijske informacije, to može rezultirati sudskom kaznom.

Mjesecima se spekuliše o njihovom odnosu. Navodno su stavili na prodaju svoju vilu u Beverli Hilsu za 65 miliona dolara i viđani su odvojeno bez burmi.

Aflek, dvostruki dobitnik Oskara, prethodno je bio u braku sa glumicom Dženifer Garner, koju je upoznao na setu filma iz 2001. godine "Pearl Harbor". Razveli su se 2015. godine nakon deset godina braka i imaju troje djece.

Lopez je bila udata četiri puta, prvo za konobara kubanskog porijekla Ojanija Nou od 1997-98; zatim za njenog bivšeg plesača Krisa Džada od 2001-03; i za pjevača Marka Entonija, sa kojim ima blizance, od 2004-14.

Pjevačica i glumica, poznata kao Džej Lo, takođe je bila vjerena za zvijezdu Njujork Jenkija Aleksa Rodrigeza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana