Sa golim djevojkama Ešton uživao u džakuziju

Glas Srpske
Sa golim djevojkama Ešton uživao u džakuziju

Ešton Kučer i Demi Mur trebalo je da 24. septembra proslave šestu godišnjicu braka, ali dok je Demi čekala supruga da dođe kući, on se zabavljao bez nje.

Dok je ležao u džakuziju sa četiri djevojke, Ešton (33) je vikao da hoće još votke, tvrdi svjedok koji je bio prisutan tokom zabave na dan kada je glumac navodno varao svoju suprugu Demi Mur (48).

Umjesto proslave godišnjice, glumac je uživao u društvu 23-godišnje Sare Leal, sa kojom je, navodno, proveo noć u apartmanu "Hard rok" hotela u Las Vegasu.

Detalji ove zabave do medija su dospjeli preko jedne od nekoliko djevojaka koje su uživale sa glumcem u luksuznom apartmanu. Djevojka mu je javila gdje je, pa je on stigao po nju i ušao u apartman nakon što ga je čuvar pustio. Kako je rekao, Ešton je i njega pozvao da im se pridruži u džakuziju.

- Oni su svi bili goli. Nakon što su ostali napustili apartman, sa Eštonom je ostala Sara, koja i dalje tvrdi da su njih dvoje spavali - tvrdi momak jedne od djevojaka.

Navode o Eštonovoj prevari glumački par još nije komentarisao.

Ešton Kučer i Demi Mur prije dva dana su posjetili Kabala centar u Los Anđelesu kako bi spasili brak. Tom prilikom oboje su nosili vjenčano prstenje. Prema riječima jednog od svjedoka, glumci su došli odvojeno, a centar su napustili zajedno.

Kabala je zasnovana na jevrejskoj vjeri, a upravo na dan kada su supružnici posjetili centar slavi se jevrejski praznik Roš Hašanah, odnosno dan kada prema njihovom vjerovanju vjernici mogu da "operu svoje grijehe". Supružnici su sljedbenici kabale, a 2005. godine vjenčali su se prema drevnom kabalističkom obredu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana