Ruže, vino i ljubav na Evrosongu: Norvežanin "poludio" za Azerbejdžankom

GS
Ruže, vino i ljubav na Evrosongu: Norvežanin "poludio" za Azerbejdžankom

Potencijalnu ljubavnu priču započeo je Norvežanin, koji je pjevačici posvetio nekoliko pjesama koje je snimio u Roterdamu. Ona je njemu ostavila tajnu poruku.

Mnogim pjevačima Evrosong je važna tačka u karijeri, koja ih usmjeri dalje. Ali ima i onih koji, osim muzičkih uspjeha, uz to dobiju i nešto više.

Naime, norveški predstavnik Andreas Haukeland, poznatiji kao Tiks, i Efendi, predstavnica Azerbejdžana, već danima posvećuju objave na društvenim mrežama jedno drugome.

Potencijalnu ljubavnu priču započeo je Norvežanin, koji je pjevačici posvetio nekoliko pjesama koje je snimio u Roterdamu.

"Evrovizijska ljubavna pjesma posvećena Azerbejdžanu. Označite nekoga ko bi trebalo ovo da čuje, savjet: Njeno ime počinje s E", napisao je u objavi Tiks, pritom misleći na Efendi.

Romantični Tiks idućeg dana je Efendi darovao buket ruža s porukom "Moje srce je tvoje", a ona mu je zauzvrat poklonila bocu vina i njen potpisan poster.

Poklone je pokazao pratiocima, uz opis "O moj bože... Koji je sledeći korak?"

Uporni Norvežanin ne propušta da komentariše svaku njenu objavu s emotikonom srca, dok je prije jučerašnjeg nastupa napisao: "Srećno, anđele".

Finale je za nekoliko dana, a hoće li njihov odnos prerasti u nešto više – samo oni znaju, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana