Ruska manekenka neće da se skine za Plejboj

Glas Srpske
Ruska manekenka neće da se skine za Plejboj

Ruski model Irina Šajk otvorila je dušu u razgovoru za magazin "Esquire" i progovorila o tome da je ne zanimaju magazini za koje bi se morala potpuno skinuti, o tome šta je privlači na muškarcima, kao i koje su to žene, prema njenom mišljenju, najseksi na svijetu.

Irina je tako istakla da je ona previše elegantna da bi se skinula za magazin "Plejboj". Lijepa Ruskinja, u šta smo se mogli uvjeriti nebrojeno puta, nema ništa protiv golišavih fotografija, ali tvrdi da se nikada ne bi fotografisala potpuno gola.

- Nikada to ne bih uradila za "Plejboj". Da, ja reklamiram intimno rublje, ali sa stilom. "Plejboj" mi je prošle godine ponudio mnogo novca, ali sam im rekla da nema ništa od toga - kaže Irina.

- U redu, Naomi Kempbel i Klaudija Šifer su to učinile. Ali učinile su to na kraju svoje karijere, i to na elegantan način. Svjesna sam da sam djevojka za naslovnice, međutim, ne zanimaju me časopisi te vrste - dodala je ona.

Irina je takođe govorila i o nesalomljivom ruskom duhu.

- Ne možete slomiti ruski narod, znate. Jer mi smo navikli na zimu i snijeg i vrlo smo otporni - objasnila je ljepotica. Vjerenica jednog od najboljih fudbalera današnjice Ronalda, otkrila je i šta je to privlači na muškarcima.

- To mogu biti različite stvari. Međutim, kada vidim muškarca na ulici, obratim pažnju na njegove cipele i njegove ruke. Sviđa mi se kada muškarac ima dobre cipele. Takođe, volim da je simpatičan i pametan i, naravno, da ima smisla za humor - otkrila je Irina. Na kraju je dodala da su, prema njenom mišljenju, modeli Sindi Kraford i Naomi Kempbel najseksi žene na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana