Rusi u Londonu bogatiji i od engleske kraljice

Blic.rs
Rusi u Londonu bogatiji i od engleske kraljice

Od 16. februara Fox Life vas kroz emisiju „Upoznajte Ruse", svake nedelje u 21.50, odvodi u zapanjujući svijet „Moskve-na-Temzi", svijet nevjerovatnog bogatstva i neobičnih likova.

Upoznaćete zapanjujuće ljude sa nevjerovatnim životnim pričama, ljude koji se kupaju u luksuzu, obilaze ekskluzivne događaje i putuju isključivo privatnim avionima.

Ipak, „obični" Rusi koji žive u Londonu pribojavaju se da će ovaj rialiti loše uticati na britansku javnost i podstaći stvaranje novih stereotipa o njima kao „primitivcima sa lošim ukusom". Evo nekih od njih.
 

Maša Pogrenjak
Pretenduje na to da bude ruska Viktorija Bekam. Ona je dizajnerka udata za Pavela, fudbalera Redinga. Par živi u penthausu u Čelsiju, a kada ima obaveze na crvenom tepihu, plaća avionske karte svojim roditeljima da dođu iz Rusije da im pričuvaju djecu.


Kamalija
Ona je ukrajinska pop zvijezda i bivša mis svijeta udata za pakistansko-ukrajinskog milijardera Zahura koji je investirao 20 miliona dolara u njenu karijeru. Do sada je snimila 80 pjesama i kaže da joj je krajnji cilj da „primora Ledi Gagu da ode u prevremenu penziju". Otkriva da joj je suprug jednom kupio jahtu dugačku 25 metara „bez posebnog razloga", a za lijep ten preporučuje kupanje u šampanjcu.
 

Dimitrij Oskin
Modni fotograf Dimitrij Oskin je odlučio da pobjegne u London zbog antigej atmosfere u Rusiji. U rodnom Sankt Peterburgu rizikovao je da bude kažnjen sa 10.000 funti za javno pokazivanje nježnosti prema partneru istog pola, ali u Britaniji on je u braku sa neurologom i uživa u glamuroznom životu.


Marinika Smirnova
Doselila se u London 2009. kada je njen uskoro bivši suprug oligarh došao u sukob sa Putinovim režimom. Ona je jednom kidnapovana i bačena na put izvan Moskve i, prirodno, osjeća se mnogo sigurnije u britanskoj prestonici, paradirajući u bundi vrijednoj 100.000 funti.


Katja Elizarova
Njen pradeda se oženio Lenjinovom sestrom, za sebe kaže da je supermodel i glumica. Radila je kao manekenka za kuće „Šanel" i „Versaće", ali sada najviše zarađuje kao muza ruskog dizajnera, milijardera Leona Maksa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana