Ronaldova djevojka najseksepilnija na svijetu

Glas Srpske
Ronaldova djevojka najseksepilnija na svijetu

Ruskinja Irina Šajk, poznatija kao djevojka fudbalera Real Madrida Kristijana Ronalda, proglašena je najseksepilnijom ženom svijeta. Manekenka koja svojim zanosnim tijelom krasi naslovnice svih svjetskih časopisa nalazi se na čelu liste najpoželjnijih žena današnjice, po izboru Španaca.

Izazovna Ruskinja našla se na vrhu liste 50 najseksepilnijih žena svijeta koju svake godine objavljuje popularni španski magazin "DT", u izboru 50.000 čitalaca.

Na drugom mjestu završila je Sara Karbonero, španska novinarka i djevojka golmana Reala Ikera Kasiljasa, koju su upamtili još na Svjetskom prvenstvu u fudbalu u Južnoj Africi, a treća je još jedna djevojka koja ima veze sa sportom, supruga srpskog košarkaša Marka Jarića, Adrijana Lima.

Među prvih deset su još Skarlet Johanson, Megan Foks, španske glumice Amaja Salamanka i Pas Vega, pjevačica Edurne Garsija i top modeli Alesandra Ambrozio i Hajdi Klum.

Posljednje mjesto zauzela je kontroverzna pjevačica Ledi Gaga.

Supermodel Irina Šajk, u decembarskom broju španskog izdanja časopisa "GQ" pojavila se gola, na opšte oduševljenje brojnih obožavalaca. No, priča je kasnije dobila svoj epilog, lijepa Irina odlučila je da tuži pomenuti magazin. Irina tvrdi kako je razgolićena dosad pozirala za brojne časopise, ali nikad nije bila gola. "GQ" optužuje da su naknadnom obradom fotografija sa istih uklonjeni komadi donjeg veša koje je nosila.

Njena modna agencija "Elit model" izdala je saopštenje u kojem se navodi kako Irina spomenute fotografije nije vidjela do njihovog objavljivanja, te kako je lijepoj manekenki ovim nanesena šteta i okaljan joj ugled. Dodatno im smeta time što je magazin htio povećati prodaju natpisom na naslovnici: "Najljepša životinja svijeta Irina Šajk - Želite li vidjeti djevojku Kristijana Ronalda golu?".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana