Ronaldo: Veći sam, jači i ljepši od Mesija

Glas Srpske
Ronaldo: Veći sam, jači i ljepši od Mesija

- Svi pričaju o Lionelu Mesiju, ali mi smo različiti igrači. Ako ništa, ja sam veći, širi i puno bolje građen od njega - pokušao se našaliti Portugalac Kristijano Ronaldo uoči najvećeg španskog derbija, u kojem će upravo ova dvojica fudbalera igrati najveću ulogu.

Mesimanija" koja je zahvatila svijet nakon što je omaleni Argentinac sa četiri komada "torpedovao" Arsenalovu mrežu oživjela je rasprave ko je najbolji fudbaler na svijetu. Uoči 160. "El klasika", najvećeg španskog, a možda i svjetskog derbija, između Reala i Barselone, novinari su isto pitanje postavili i Kristijanu Ronaldu, koji ipak nije do kraja zagrizao udicu.

- Ja sam veći, širi i puno bolje građen od njega. Lionel Mesi igra sjajnu sezonu i jedan je od najboljih igrača na svijetu. Ali, i ja igram dobro svoju prvu sezonu u Španiji, a siguran sam da ću biti još bolji. Mesi i ja smo vrlo različiti, ali obojica možemo pomoći svojim ekipama da osvoje titulu - rekao je najskuplji igrač svijeta kiselo se nasmijavši na sva pitanja o Mesiju.

- Svi pričaju o Mesiju i meni, ali mi nismo jedini igrači koji će igrati "El klasiko". To nije individualni dvoboj. On ne igra sam, pomažu mu njegovi saigrači koji imaju veliki uticaj na njegovu formu - dodao je Portugalac.

On je naglasio da to neće biti najvažnija utakmica u njegovom životu.

- Biće to velika utakmica, ali ne i najvažnija u mojoj karijeri. Siguran sam da ćemo pobijediti, ali prihvatio bih i poraz od Barselone u subotu ako ćemo na kraju osvojiti titulu šampiona - zaključio je Ronaldo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana