Ronaldo varao djevojku sa prvom pratiljom na izboru za najljepšu guzu Brazila

Agencije
Ronaldo varao djevojku sa prvom pratiljom na izboru za najljepšu guzu Brazila

Brazilska ljepotica Andresa Urah, koja je prošle godine bila prva pratilja na izboru za najljepšu guzu Brazila, tvrdi da je imala aferu sa Kristijanom Ronaldom. Fudbaler je u vezi sa manekenkom Irinom Šajk, prenose agencije.

Andresa je rekla novinarima da je Ronaldo spavao s njom u hotelu 48 sati prije važnog meča između Real Madrida i Borusija Dortmunda.

- Oduvijek sam smatrala Kristijana Ronalda jednim od najprivlačnijih muškaraca na svijetu, tako da nisam mogla da vjerujem da je stupio u kontakt sa mnom. Rekao mi je da su ga uzbudile moje fotografije koje je vidio na internetu i upitao me da li sam zaista učestvovala na takmičenju za najljepšu zadnjicu Brazila - ispričala je Andresa Urah jedna od MumBum misica.

Brazilka, koja ipak nije odnijela pobjedu na izboru za najljepšu zadnjicu zemlje, otkrila je i detalje njihovog seksualnog odnosa.

- On ima savršeno tijelo, kao grčki bog. Seks je trajao satima, a Ronaldo nije prestajao da priča o mojoj zadnjici - dodala je Andresa.

Ona je otkrila da je ideja o susretu u hotelu bila Ronaldova.

Pozvao ju je i rekao da odavno mašta o njoj, a zatim predložio da se nađu u predvorju.

Kako prenosi “San”, fudbaler je u hotel stigao u sivom “audiju”, a zatim je Andresi poslao poruku sa brojem sobe koju je iznajmio.

Ronaldo se već tri godine zabavlja sa supermodelom Irinom Šajk, a sa Amerikankom po imenu Dolores ima trogodišnjeg sina.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana