Ronaldo ne želi više djece

Glas Srpske
Ronaldo ne želi više djece

Luis Nazario da Lima Ronaldo prestao je sa aktivnom fudbalskom karijerom i odlučio da više ne želi da ima djecu te se krajem prošle godine sterilisao, jer kako je priznao, u njegovom životu stalno se pojavljuju žene koje tvrde da su rodile njegovo dijete.

Ronaldo je svih ovih godina, osim po partijama na fudbalskom terenu bio je poznat i po "aktivnostima" van terena gdje je "ostvario zavidan uspjeh".

Karijeru je počeo brakom sa Milenom Domingez, plavokosom fudbalerkom, koja je čak igrala i za reprezentaciju Brazila. U braku sa Ronaldom je bila na početku njegove karijere. Plod ljubavi je sin Ronald. Poznata je po rekordu u žongliranju, a proteklih godina je postala i najbolje plaćena igračica u španskoj ligi. Milena zarađuje godišnje oko 200.000 evra, a udala se ponovo za fudbalera Davida Aganca, nekada veliku nadu Reala.

susanaPoslije toga u Ronijev život je ušla Suzana Verner. Ona je bila model i velika Ronaldova ljubav, ali se zadržala samo dvije godine. Ostala je u fudbalu, u pitanju je supruga golmana Intera Žulija Cezara sa kojim ima dvoje djece.

Da Brazilac ne može bez modela, dokaz je i Danijela Ćikareli, manekenka i voditeljka MTV sa kojom se vjerio, ali poslije njenog pobačaja, par je ostao zajedno svega tri mjeseca. Uslijedila je veza sa Raikom Oliveirom, poznatom brazilskom manekenkom. I ova veza je trajala nekoliko godina dok je R9 igrao u Evropi, prožeta skandalima i raznim optužbama, a na kraju je Raika otišla u naručje jednog Rotšilda.

Ronaldo se drugi put oženio sa Biom Entoni, koja mu je rodila dvije kćerke, a ima i sina koga je nedavno upoznao i koji živi sa njim, iz kratke veze sa nekom konobaricom koju je upoznao u Tokiju.

Poznat je i po skandalu sa travestitima, ali i kratkim vezama sa Mirejom Kanaldo, Livijom Lemos, Nadijom Frank, izvjesnom Vivi, starletama čija imena ne znače ništa posebno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana