Ronaldo djevojci poslao slike gole obožavateljke

Glas Srpske
Ronaldo djevojci poslao slike gole obožavateljke

Kristijano Ronaldo greškom je poslao golišave fotografije obožavateljke svojoj djevojci Irini Šajk, prijateljima i članovima porodice.

 Naime, poznati fudbaler dobio je pet eksplicitnih fotografija prelijepe obožavateljke iz Holandije, koja mu je uz to poslala i seksi poruku. Ronaldo je greškom proslijedio taj mejl svim svojim kontaktima u adresaru, uključujući djevojku i članove porodice. Na nekim fotografijama lijepa djevojka pozira u uskoj majici koja ističe njene obline, a na njoj piše "Previše vruća za tebe". U mejlovima je napisala Ronaldu da želi biti s njim i da mu se divi. Osim Irine, golišave fotografije dobile su i ostale osobe u njegovom adresaru, pjevačica Piksi Lot, Kim Kardašijan i starleta Imogen Tomas. Ronaldo je od tada zatrpan porukama i pozivima bližnjih koji su zbunjeni ovim i-mejlom.

- Svi ga zovu i pitaju o čemu se radi u mejlu. On je morao da objasni da je riječ samo o obožavateljki koja mu šalje fotografije i da je umjesto tipke "delete" kliknuo "fornjard" - rekao je izvor za "Sunday Mirror".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana