Ronaldinjo učestvuje na karnevalu

Glas Srpske
Ronaldinjo učestvuje na karnevalu

Poznati brazilski fudbaler Ronaldinjo Gaučo svojim povratkom u domovinu razveselio je brojne navijače, a poklonici tog "čarobnjaka" uskoro će moći da nose i odjeću sa njegovim potpisom.

Povodom toga Ronaldinjo je snimio i vrlo atraktivnu reklamnu kampanju. U njoj on svojim potezima i golovima baca u trans sve navijače Flamenga koji će, osim njegovih dresova, uskoro početi da nose i njegovu kolekciju odjeće koju radi u saradnji sa poznatim modnim dizajnerom Kristijanom Odižijeom.

Brazilac je stoga odradio atraktivno snimanje na kojem je tehnicirao pred plesačicama sambe i specijalcima naoružanim do zuba, a medijima je priznao i da se sprema za poznati brazilski karneval.

- U gotovo svakoj školi sambe imam prijatelje i teško je odbiti njihove pozive. Biću dio parade - najavio je Ronaldinjo.

On je, takođe, potvrdio da se nada skorašnjem pozivu u brazilsku reprezentaciju, iako nije bio pozivan u nacionalni tim već duže vrijeme, a sve zbog loše forme u kojoj se nalazio kao i raskošnog noćnog života.

- Spreman sam. Napredujem iz utakmice u utakmicu i vrlo sam motivisan. Jedva čekam trenutak kada ću ponovo zaigrati za svoju zemlju - rekao je Brazilac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana