Ronaldinjo lumpovao do zore

Glas Srpske
Ronaldinjo lumpovao do zore

Impresivnu partiju začinjenu sa dva gola protiv Juventusa Ronaldinjo je prosto morao da proslavi lumperajkom.

Dugo mu je bilo da čeka povratak u Milan, pa je zato, doduše bez dozvole trenera Leonarda, ostao u Torinu, i proveo "ludu" noć u jednom brazilskom klubu, gdje se osjećao baš kao kod kuće.

Ronaldinjo je bio u društvu zemljaka Redžinalda, fudbalera Sijene, ali i brojnih ljepotica, prenose italijanski mediji, upotpunjujući priču fotografijama veselog Brazilca. Jedna od ljepotica, neimenovana plavuša, pohvalila se tetovažom na lijevom ramenu - ružom, srcem i imenom "Ronaldo Gaučo". Karnevalski ambijent ponio je asa Milana, koji se nedugo zatim obreo na bini i sjeo za bubnjeve, njegovu veliku strast pored fudbala. Svjedoci žurke kažu da je Brazilac udarao kao u transu i da nijedan takt nije mogao da mu promakne.

- Na njegovom licu nije se ocrtavao umor, kao da prethodno nije igrao fizički zahtjevnu utakmicu - bio je jedan od komentara posjetilaca koji su uživali u Ronaldinjovom muziciranju.

Brazilac, poznat po noćnim provodima zbog kojih je često bio kažnjavan u prošlosti, mogao bi da se nađe na tapetu kod Leonarda, koji bi, možda, mogao da mu progleda kroz prste s obzirom na to da, kao njegov zemljak, razumije tu magičnu privlačnost sambe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana