Robin doveo dilera droge na sinov rođendan

Agencije
Robin doveo dilera droge na sinov rođendan

Iznošenje neprijatnih detalja iz bračnog života bivšeg para Paule Paton i Robina Trika ne prestaje, a nakon što je glumica optužila muža za porodično nasilje nad njihovim sinom Julijanom, sada nastavlja da govori o njegovom zavisničkom ponašanju, te svemu lošem što je usljed toga pored njega doživjela.

Paula je žestoko krenula u borbu za starateljstvo i riješila da otkrije sve tajne, pa priznala da je Robin bio zavisnik od droge i seksa. Prema sudskim izvještajima, glumica je rekla da se Trik sa zavisnošću borio još od početka njihovog braka, a da mu je diler droge bio dobar prijatelj, koji je čak prisustvovao proslavi petog rođendana njihovog sina 2015. godine.

Ono zbog čega ga još tereti je njegovo nevjerstvo, pa je 41-godišnja zvijezda ispričala niz detalja o njegovim poduhvatima, navodeći i da je 2013. godine imao intimne odnose sa strankinjom u hotelu u kojem su tada svi zajedno porodično odsjeli. Prema njenim riječima, pjevač joj je kasnije priznao da je bez zaštite vodio ljubav sa još sedam žena, ali vrhunac je bio kada ga je "uhvatila na djelu" tokom dodele MTV nagrada.

Par sati nakon provokativnog plesa na sceni sa Majli Sajrus, Paula je otišla u njenu sobu, da bi tamo zatekla muža u krevetu sa dvije gole žene.

- Napustila sam hotel, lutala sam ulicama Njujorka i zvala brata plačući - priznala je glumica.

Očajna Paula se nakon svega razvela, a sada želi da se samostalno brine o sinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana