Robert Patinson najseksepilniji muškarac

Agencije
Robert Patinson najseksepilniji muškarac

Glumac Robert Patinson je četvrtu godinu zaredom najseksepilniji muškarac na planeti u izboru čitalaca magazina "Glamur", javile su agencije.

Patinson je zasad jedini koji je ovu laskavu titulu osvojio četiri puta zaredom. Zvijezda filma "Osvetnici" Tom Hidleston je drugi, a Džoni Dep treći.

U anketi je učestvovalo 40.000 ljudi koju su među prvih deset najseksepilnijih muškaraca na planeti svrstali još i Roberta Daunija Džuniora, zvijezdu serije "Vampirski dnevnici" Pola Veslija, zatim Yejmsa Mekavoja i Henrija Kavela.

Među prvih pet su i Majkl Fasbender i Benedikt Kamberbač, poznat po ulozi Šerloka Holmsa u istoimenoj seriji.

Patinson, iako je najseksepilniji muškarac, takođe je jako emotivan jer je  oprostio svojoj djevojci Kristen Stjuart prevaru sa rediteljem Rupertom Sandersom. Na kraju se ispostavilo da je u pitanju bila "mala" kriza i nepromišljenost mlade glumice. Robert je riješio da oprosti prevaru i da povjeruje Stjuartovoj da se tako nešto više nikad neće ponoviti.

Par bi trebalo da se zajedno pojavi na premijeri filma "Tnjilight: Breaking Donjn - part 2" u novembru, a u medijima se proširila priča da je čitava afera Stjuart-Sanders izrežirana kako bi se podigla gledanost posljednjeg nastavka sage "Sumrak".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana