Robert Patinson ludo zaljubljen

Agencije
Robert Patinson ludo zaljubljen

Popularni holivudski glumac Robert Patinson već neko vrijeme je srećno zaljubljen, ali svoju romansu uglavnom čuva daleko od očiju javnosti.

Ovo pravilo prekršio je kada se sa vjerenicom FKA tnjigs pojavio na premijeri svog novog filma "Lost city of Z" u Londonu. Oni su još jednom ponosno pokazali koliko sjajno izgledaju zajedno.

Slavni par je izgledao veoma zaljubljeno dok je pozirao okupljenim novinarima, razmjenjujući nježnosti na crvenom tepihu. Pjevačica je bila obučena u crni kombinezon, dok je Robert nosio savršeno skrojeno odijelo u plavoj boji.

U avanturističkoj akcionoj drami rađenoj po istinitoj priči o istraživaču koji nestaje u prašumama Amazona, pored Patinsona, uloge tumače i Čarli Hanam i Sijena Miler.

- On je najbolji muškarac s kojim je ona ikad bila, a isto vrijedi i obrnuto. Rob je jako romantičan pa je svako malo iznenadi cvijećem, pismima ili pjesmama, koje piše samo za nju - otkrio je anonimni izvor blizak paru. 

Njihova veza objelodanjena je prije dvije godine, a pjevačica, sa pravim imenom Talija Debret Barnet, prva je ozbiljna veza za Patinsona poslije prekida s Kristen Stjuart, s kojom je bio tri godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana