Robert Patinson i Kristin Stjuart u vezi

Glas Srpske
Robert Patinson i Kristin Stjuart u vezi

Iako je holivudski film "Mlad mjesec" totalni hit, čini se da fanove širom svijeta više zanima jesu li glavni glumci Robert Patinson i Kristin Stjuart u ljubavnoj vezi ili ne.

U decembru prošle godine zgodni Robert je za "Tin" magazin izjavio da između njih dvoje postoji povezanost, ali samo poslovna. U maju su ih paparaci ulovili kako zajedno napuštaju
jedan koncert u Vankuveru. Takođe su viđeni kako zajedno odlaze sa dodjele filmskih nagrada MTV-a. Njihovo se druženje nastavilo i preko ljeta kada su "uhvaćeni" u šopingu u Vankuveru. Prema riječima prisutnih djelovali su vrlo blisko. 
U nedavnom intervjuu za "Harper´s Bazar" Patinson je izjavio kako se osobe poput Kristin ne susreću često. Nekoliko dana kasnije snimljeni su kako se drže za ruke prilikom ukrcavanja na avion na pariskom aerodromu.

Ni Kristin nije htjela ništa da otkrije novinarima.

- Neću vam ništa reći! Svaka pretpostavka može biti tačna. Možda smo zajedno. A možda i nismo. A možda sam ja homo orijentisana, pa ta opcija definitivno otpada - rekla je Kristin za "Entertainment Weekly" nekoliko dana prije premijere filma "Mlad mjesec" u Los Anđelesu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana