Robert de Niro nosi čarape tokom seksa

Agencije
Robert de Niro nosi čarape tokom seksa

Los Anđeles - Glumica i model Kerol Maroli tvrdi da je Robert de Niro nosio čarape dok je vodio ljubav sa njom sedamdesetih godina u Holivudskom hotelu, prenose agencije.

Kerol je rekla da su imali aferu koja je trajala samo dijve nedjelje, i da je Robert de Niro nosio čarape tokom vođenja ljubavi, što je ona prepisala njegovom “slobodnom duhu”.

- Dok smo vodili ljubav nije prestajao da me gleda u oči. Imao je tetovažu leptira što sam ja mnogo kasnije povezala sa njegovim slobodnim duhom. I sve vrijeme tokom seksa nije skidao čarape - napisala je glumica u svojoj posljednjoj knjizi.

Ona je takođe u knjizi detaljno pisala o svojoj vezi i vjeridbi sa sinom legendarnog umjetnika Pabla Pikasa, Klaudom, kao i o aferama sa Ričardom Girom i Piterom Selersom, koji ju je podsjetio na veliku pandu jer je dlakav.

- Ljubila sam ga po cijelom njegovom dlakavom tijelu. Imao je dlake svuda. Čak i na leđima. Sviđalo mi se. Podsjetio me je na velikog pandu. Mislim da je previše mrzio sebe. Alkohol je uspijevao to da zamaskira i da ga oslobodi sopstvenih demona - navela je Kerol.

Kerol je priznala da je cijeli život putem afera sa poznatima pokušavala da zamaskira loša osjećanja koja ima prema sama sebi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana