Rita Ora konačno progovorila o Robu Kardašijanu

Agencije
Rita Ora konačno progovorila o Robu Kardašijanu

Sve popularnija britanska pjevačica otkrila je da je strahovala da će joj Rob "uništiti"karijeru kada je počeo da širi bespotrebne laži o njoj nakon raskida.

Rođeni brat Kim Kardašijan napao je pjevačicu na Tviteru prošlog decembra kada je rekao da ga je za godinu dana varala sa "skoro 20 tipova".

Ora kaže da Robov javni izliv bijesa "nije njen način terapije" nakon raskida, kao i da sve to govori o njegovoj "mentalnoj nestabilnosti".

"Ne izgovaram stvari zbog kojih ne želim da privučem pažnju", rekla je Ora za Look – "U mom svijetu te priče nisu bitne. Tviter vam može uništiti život. Nakon raskida izlaganje emocija u javnosti nije moj stil terapije, ali pretpostavljam da svako drugačije reaguje. Treba da sjednete i dobro razmislite da li ste mentalno stabilni prije nego što odete na Tviter".

Ora, koja je u posljednje vrijeme dovođena u vezu sa najboljim prijateljem Dejvida Bekama, kaže da želi da ponovo pronađe ljubav uprkos burnom raskidu sa Kardašijanom.

"Osjećaj usamljenosti je užasan. Voljela bih da imam dečka. Svejedno mi je čime se bavi dokle god me zasmijva. Obožavam da se smijem", zaključila je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana