Riki Martin: Žene me i dalje opsjedaju

Glas Srpske
Riki Martin: Žene me i dalje opsjedaju

Pjevač Riki Martin, koji se u martu prošle godine putem svog bloga javno izjasnio kao homoseksualac, otkrio je za magazin "Closer" da žene i dalje pokušavaju da ga odvedu u krevet.

- Imam dečka i dva sina, pa ipak, žene se i dalje trude da me zavedu - rekao je otac usvojenih blizanaca, Matea i Valentina, koje je u avgustu 2008. godine rodila surogat majka.

Zgodni pjevač je otkrio da mu žene govore lijepe stvari i opisuju šta bi voljele da rade sa njim.

- To je zaista super, ali ja nisam zainteresovan - dodao je on.

Riki Martin je u prošlosti izlazio sa pripadnicama ljepšeg pola, uključujući televizijsku voditeljku Rebeku de Albu, sa kojom je u više navrata bio u vezi, tokom 14 godina.

Nakon što je nedavno javno otkrio svoju seksualnu orijentaciju, Riki Martin je preko "Tvitera" dobio prijetnje smrću. A kada je nepoznata osoba napisala "Uskoro će svi plakati, jer ćeš biti mrtav", pjevač je obavijestio policiju.

Prijetnja se dogodila uoči njegovog koncerta u Londonu, koji je pjevač odradio profesionalno bez obzira na okolnosti. Riki Martin (39) četiri godine je u vezi sa svojim dugogodišnjim partnerom Karlosom. Pjevač je izrazio želju za brakom, a volio bi da se oženi u rodnom Portoriku, iako on i njegov partner još o tome nisu razgovarali.

- Smiješno mi je to jer Karlos i ja o tome nismo razgovarali, ali takva pitanja novinari mi u posljednje vrijeme često postavljaju - rekao je Riki Martin i dodao da on i partner razgovaraju o vjenčanju onda kada vide napise po novinama.

- Volio bih da postoji opcija za moje vjenčanje u Portoriku, ali to još neće biti moguće što je za mene smiješno - zaključio je pjevač te dodao da se stvari u svijetu polako, ali sigurno mijenjaju - rekao je zgodni pjevač.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana