Riki Martin: Srećan sam homoseksualac

Glas Srpske
Riki Martin: Srećan sam homoseksualac

Latinoamerički pjevač Riki Martin (38), koji je nekada žario i palio na sceni, ali i šarmirao mlade djevojke širom svijeta, na svojoj internet stranici otvoreno je priznao da je homoseksualac.

Riki Martin je rekao da je shvatio da je homoseksualac tokom pisanja memoara, a i da su mu sinovi otvorili oči. Pjevač je dvojicu sinova dobio preko surogat majke 2008. godine i za sada nije poznat njen identitet kao ni datum rođenja djece.

- Sa ponosom mogu reći da sam vrlo srećan homoseksualac - napisao je Martin na svom blogu www.rickymartinmusic.com.

U svojoj objavi, koja se na internetu pojavila u ponedjeljak, Martin ističe kako je prije nekoliko mjeseci odlučio da napiše memoare, a to ga je dovelo bliže onome što opisuje kao "prekretnicu u životu".

Martin je dodao da je tajnu čuvao i po savjetu ljudi iz svog okruženja koji su bili uvjereni da bi otkrivanje moglo da mu uništi karijeru.

- Pišući o svome životu došao sam vrlo blizu svoje istine, a to je nešto vrijedno slavlja - napominje Martin koji je svoju karijeru započeo u boj bendu "Menudo", poslije čega se odvojio kao solo umjetnik u devedesetim godinama prošlog vijeka i postao tinejdžerski idol.

Objavljivanjem prvog albuma na engleskom 1999. pod imenom "Ricky Martin" s dva velika hita "Livin' la vida loca" i "She's all I ever had", Martin se lansirao do zvjezdane slave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana