Rijanina ljubavnica: Seks je došao iznenada

Gla
Rijanina ljubavnica: Seks je došao iznenada

Pop pjevačica Rijana vjerovatno će ili umrijeti od smijeha ili angažovati tim advokata koji će pokušati da zaustave izlazak knjige u kojoj će njena navodna ljubavnica ispričati sve pikanterije o njihovoj tajnoj lezbijskoj vezi.

Naime, Taja Barton, navodna bivša ljubavnica dvadesetdvogodišnje Rijane, spremna je da napiše knjigu o detaljima veze sa pjevačicom, koja će, bila to istina ili ne, svakako uticati na njenu karijeru. Barton će u knjizi do detalja opisati navodnu lezbijsku vezu, a jedan američki portal već donosi isječke iz najavljene knjige.

- Upoznao nas je zajednički prijatelj. Tada još nisam preboljela prekid sa bivšom djevojkom, pa mi je razgovor sa Rijanom mnogo pomogao. Seks je došao iznenada. Iako nije bio dio mog plana, Rijana se nije obazirala na to što nisam bila raspoložena - piše djevojka, a onda njeni opisi postaju eksplicitniji.
- Bacila se na mene, krenula dolje i pružila mi užitak. Nisam je zaustavila. Kad sam doživjela vrhunac, nastavila je da razgovara sa mnom kao da se ništa nije dogodilo. Ona nije tražila ništa zauzvrat - piše Bartonova u knjizi.

Rijana se još nije oglasila povodom ovih izjava navodne ljubavnice, a svi koji je znaju tvrde da iako je trenutno sama, nikada nije imala problema sa pronalaženjem muškaraca, a sve što trenutno želi je seks. Kada su je novinari poslije raskida sa igračem bejzbola Metom Kempom upitali šta najviše želi u novoj godini, Rijana je kratko i jasno odgovorila - seks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana