Rijanin novi spot zabranjen u 11 zemalja VIDEO

Glas Srpske
Rijanin novi spot zabranjen u 11 zemalja VIDEO

Pop atrakcija sa Barbadosa, pjevačica Rijana, ovih dana uveliko želi da skrene pažnju na sebe i novi album "Laud", kojim je glasno poručila da joj je dosadio imidž dobre djevojke.

Njenim čestim promjenama frizure, seksi scenskim nastupima u oskudnim krpicama, pa sve do jarkocrvene kuštrave kose i haljina na cvjetne uzorke, zbog kojih je neko mogao pomisliti da Rijana više nema namjeru da promoviše imidž problematične djevojke, nastavlja da šokira svjetsku muzičku javnost.

Iako se ni posljednjih godina nije pojavljivala kao dobra djevojka, Rijana te etikete svejedno želi da se riješi, što je jasno poručila i u spotu za novu pjesmu "S&M", koji je pun kontroverzi, te su ga zabranili u čak 11 azijskih zemalja, pa MTV sada, navodno, razmišlja o nekom reizdanju, sa malo manje začinjenim scenama.

U spotu je pjevačica objekat posmatranja psihologa koji pokušavaju da ustanove šta sa njom nije u redu, odnosno vuče li neke probleme vezane uz svog tatu i zašto se neprestano upušta u veze sa lošim momcima. Poznatog blogera Pereza Hiltona udara po guzi i vodi ga na povocu, dok se ovaj presrećan što se kreće četvoronoške, pojavljuje u bijelom lateksu, guta bananu i simulira seks sa lutkom.

U skladu sa spotom, i riječi pjesme takođe graniče sa vulgarnošću, a već standardno govore o divljem seksu i nasilju koji pjevačicu uzbuđuju. Spot se ne preporučuje mlađim od 18 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana