Rijana želi dijete sa Krisom Braunom?

Agencije
Rijana želi dijete sa Krisom Braunom?

Kako mediji navode, ljepotica sa Barbadosa i njen staro-novi dečko Kris Braun planiraju da imaju bebu.

Pjevačica je pitala čelnike svoje izdavačke kuće kada će imati slobodnog vremena kako bi zatrudnila sa Krisom, tvrdi “Closer” magazin.

“Oni su samo zurili u nju. Svi su bili šokirani. Ali, ona neće imati slobodnog vremena do 2014. godine!”, navodi izvor za pomenuti magazin.

Da se podsjetimo, 8. februara 2009. godine na veče 51. dodjele Gremi nagrada r’n’b pjevač Kris Braun brutalno je pretukao Rijanu, nakon čega je osuđen na uslovnu kaznu i društveno korisni rad. On je svoju kaznu od 1.400 sati rada odradio mnogo ranije.

Iako su mediji spekulisali da su se prethodne tri godine tajno viđali, izvjesno je da su Rijana i Kris nerazdvojni posljednjih par nedjelja. Štaviše, ona je nedavno putovala u Njemačku gdje se on nalazi na turneji, a o tome svjedoče i brojne zajedničke slike koje se mogu vidjeti na njihovim zvaničnim Tviter profilima.

Međutim, Rijanina mama Monika jako je ljuta na svoju ćerku, ali u isto vrijeme i uplašena zbog mogućnosti da se istorija ponovi - “Zvala je Rijanu i drala se na nju, pitajući se šta radi sa svojim životom. Rekla joj je da ne gubi vrijeme na Krisa postavljajući joj pitanje ‘Da li je on muškarac sa kojim želiš da imaš dijete?’”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana