Rijana zavela Džejka Džilenhala

Agencije
Rijana zavela Džejka Džilenhala

Izgleda da je Rijana konačno pronašla momka koji može da prati njen tempo života, a prvi dejt im je bio, ni manje ni više, nego na bokserski meč.

Rijana je tamo uslikana sa glumcem Džejkom Džilenhalom, koji će u svom narednom filmu tumačiti boksera koji se bori za titulu.

Džejk je nedavno raskinuo sa svojom djevojkom upravo zbog ovog filma, s obzirom na to da je više vremena provodio u teretani nego s njom.

Ali dok jednom ne smrkne, drugom ne svane, pa je tako Rijana uspjela da iskoristi priliku i odmah "rezerviše" Džejkovu ljubav.

Naime, upravo je reper Džej Zi organizovao pravu poslasticu za ljubitelje boksa u "Medison skver gardenu", jednoj od najčuvenijih njujorških arena, a među njegovim zvanicama su se našli neki podjednako čuveni gosti.

U prvom redu se sjedjeli Rijana i Džejk i provodili se kao nikada u životu. Ljepotica sa Barbadosa je bila oduševljena činjenicom da ovaj glumac u usponu toliko dobro poznaje boks, ali i sve prisutne, jer se rukovao i pozdravljao sa svim poznatim bokserima i njihovim trenerima.

On je sve vrijeme objašnjavao Rijani pravila boksa, kao i sve ostale stvari koje su joj upotpunile ugođaj. RiRi je bila toliko oduševljena da se sve vrijeme smijala, a potom se toliko unijela u borbe koje su se odvijale pred njenim očima da je počela da skače i žestoko bodri svoje favorite.

Čini nam se da će RiRi ubuduće češće posjećivati ovakve događaje, s obzirom na to da je veče provela u odličnom društvu. Ne čudi što američki mediji već šuškaju da između nje i Džejka ima nešto više od prijateljstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana