Rijana žali zbog pomirenja sa Krisom

Glas Srpske
Rijana žali zbog pomirenja sa Krisom

Iako je prije samo nekoliko dana popularna pjevačica sa Barbadosa Rijana na svom "tviter" profilu objavila da joj je "muka da više govori o Krisu Braunu", u intervjuu za magazin GQ ipak se osvrnula na propalu vezu. Naime, Rijana je izjavila da sebi nikada neće oprostiti to što je i poslije maltretiranja ostala u vezi sa Krisom. Početkom 2009. godine pjevačicu je Braun fizički napao, kratko pošto su se zbog prijašnjih psihičkih maltretiranja pomirili.

- Bila je to situacija za koju sam uvijek govorila da neću dozvoliti da mi se desi. To je nešto za šta bih svim djevojkama preporučila da odmah prekinu, ali, eto, ja sam bukvalno sjedjela u toj situaciji - rekla je Rijana.

Vratila se i u djetinjstvo te spomenula probleme i maltretiranje u porodici kroz koje je kao mala prolazila.

- Svjedočila sam fizičkom maltretiranju moje majke i obećala sebi da nikada neću dopustiti da se tako nešto desi i meni, a desilo se upravo isto. Kada se sada osvrnem, smeta mi to što nisam odmah vidjela gdje ta veza ide - zaključila je pjevačica.

Ona je dodala da nije željela da detalji napada "procure" u medije.

- Prije svega što mi se dogodilo, bila sam samo mala djevojčica sa jednog ostrva koja je pjevala pop muziku. Bilo je lako misliti da sam "plitka" i da imam sve. Činilo se kao da nisam imala nikakvih problema. A onda odjednom eksplozija. Svi su bili iznenađeni da vide da i ja imam problema - kazala je Rijana i dodala da je imala i previše ponosa te da bi uvijek radije pala "na glavu" nego dopustila da je neko vidi da plače.

- Nisam ni osoba koja bi željela da je drugi sažaljevaju. Žao mi je što svi znaju za ovo što se desilo i ne želim da budem upamćena po tome - istakla je pjevačica sa Barbadosa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana